Stylingtips med bandanas

Snusnäsdukar är tillbaka i stil och bärs på ett antal olika sätt. De kan användas som en halsduk, ett pannband eller till och med en håraccessoar. Men innan du börjar med bandanas, är det bäst att lära dig några grundläggande bandana-bärande etiketter. Att använda en bandana är lätt om du vet hur man knyter en enkel knut eller använder ett par bobbynålar.

En snusnäsduk är ett unikt sätt att sätta flärd till vilken outfit som helst. Det finns många stilar att välja mellan, inklusive färgglada och mönstrade versioner. De kan bäras på en mängd olika sätt för att på bästa sätt visa upp din personlighet. Här är några tips som hjälper dig att uppnå ditt önskade utseende.

Det viktigaste att komma ihåg när du bär en bandana är att välja en bandana som passar din hudton bra. En ljust färgad bandana kommer säkerligen att ge liv till en neutral outfit, medan en neutral nyans kommer att vara mer lämpad för ett djärvt färgschema. Välj ett tunt tyg som gör att din look inte blir för skrymmande. Till exempel kan du välja att bära en neutral bandana som en fickruta för att åtfölja en kostymjacka.

Ett annat roligt och enkelt sätt att bära en bandana är att vika den till en triangel. Du kan också vika den på längden för att efterlikna en bulle. Efter vikning kan du fästa ändarna med ett par bobbynålar eller hårspännen. Det är nästan som om du skulle knyta ett skosnöre. Detta är ett annat bra sätt att klä upp en t-shirt och jeans.

Ett annat sätt att lägga till stil till en outfit är att använda en bandana som ett bälte. Se bara till att stryka din bandana innan du använder den för att undvika veck. Om du vill prova en mer komplex stil kan du prova att ögla den genom dina bältesöglor eller stoppa in den i fickan. Testa också att knyta bandana i en hästsvans.

Bandanas har funnits ett tag, men de gör comeback i år. Även om du kanske tror att de bara bars av cyklister och rock and roll-typer, kommer du att bli förvånad över hur mångsidiga de kan vara. En av de mest populära användningsområdena är som halsduk. Beroende på storleken kan du linda en bandana runt halsen eller drapera den över axlarna för lite extra känsla.

Snusnäsdukar kan vara ett bra sätt att reta ut ditt hår och för att hålla din man från att se slarvig ut. Men de kan också vara ett bra val för den som är trött på sin vanliga hästsvans eller bulle. Genom att vira din bandana runt håret kan du täcka över eventuella lösa eller slappa områden. Du bör dock vara medveten om att din bandana lätt kan misstas för ett smycke.

Slutligen är bandana ett bra sätt att dölja oregerligt hår. Oavsett om du ska till gymmet eller på en avslappnad promenad kan ditt hår ofta komma i vägen för din garderob. Att bära en bandana är ett effektivt sätt att maskera håret utan att se ut som om du har bråttom att lämna.