Om Wasabi

Wasabi är en lånjämförelsesajt som fokuserar på snabblån och privatlån. Wasabi agerar enbart låneförmedlare och bedriver ingen egen utlångingsverksamhet. Wasabi är inte part i något avtal du slutit med någon av de långivar som listas här.

Syftet med Wasabi är att ge en lättöverskådlig bild över marknadens alla långivare inom segmenten snabblån och privatlån. Här får du snabbt överblick över de långivare som erbjuder lån som passar just dig.

Kontakta

För att komma i kontakt med Wasabi skickar du e-post till info@wasabi.nu, alternativt använder kontaktformuläret som finns på denna sida. Ditt meddelande besvaras så snart som möjligt, vanligtvis inom 24 timmar. Meddelanden som rör allmänna frågor om lån eller lånevillkor hos de olika långivare besvaras inte. För frågor om lånevillkor m.m. rekommenderar vi dig att vända dig direkt till långivaren kundtjänst.

Upphovsrätt

Allt innehåll på Wasabi.nu är upphovsrättsskyddat. Inget innehåll (texter och bilder m.m.) får användas utan skriftligt godkännande. Att bryta mot detta är ett brott mot upphovsrättslagen. Överträdelse beivras.

Kontakta Wasabi